behandling af vin
14. nov. 2024
CHAMPAGNE ODYSÉE 319
I en verden, hvor mange champagnehuse kæmper for at skabe den mest glamourøse champagne, står Odyssée 319 ud som en producent med en mission og en dybere fortælling. Bag Odyssée 319 står Olivier Bonville og hans svigersøn Ferdinand Ruelle, der sammen har sat sig for at ære Champagne-regionen på en måde, vi sjældent ser. I stedet for at fokusere på priser, point og glitrende etiketter, ønsker de at fremhæve områdets rå og autentiske skønhed – én flaske ad gangen.
8. okt. 2024
SPÆNDENDE NYHED FRA PETER VINDING-DIERS
Denne vin kunne nemt koste 750 DKK pr. flaske, men en vin som den her, er skabt til at skulle drikkes og deles og det synes vi sgu at I skal have muligheden for, uden at gå bankerot. Derfor tilbyder vi den til kun 350 DKK pr. flaske.
18. sep. 2024
Dekantering af Vin: Hvornår og Hvorfor?
Dekantering er en praksis, der kan løfte vinoplevelsen ved at forbedre smag og aromaer, men det er ikke altid nødvendigt.